Політика конфіденційності

Інформація про користувачів нашого веб-сайту www.mamaclub.kiev.ua для нас має велике значення, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви відчували себе в безпеці, надаючи свої дані при використанні нашого веб-сайту.

Ця Політика конфіденційності (надалі – Політика) визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і передачі персональних та інших даних, які надаються Користувачем при використанні сайту mamaclub.kiev.ua (надалі – сайт) фізичній особі-підприємцю Марченко Микиті Вадимовичу (РНОКПП 3374816095) (надалі – Продавець). Якщо ви не згодні з умовами цієї Політики, просимо Вас негайно припинити використання Сайту.

1. Мета та цілі обробки Ваших персональних даних

1.1 Магазин Mama Club обробляє персональні дані Користувачів Веб-сайту для належного виконання договорів, укладених через веб-сайт mamaclub.kiev.ua (далі «Веб-сайт», «Веб-сайт Інтернет магазину») та опрацювання замовлення Користувача. Це означає, що такі дані потрібні, зокрема, для наведеного нижче:

Реєстрації та авторизації Користувача на Веб-сайті Інтернет – магазину;

Забезпечення створення облікового запису Користувача;

Оформлення та розміщення замовлення на товари;

Виконання Продавцем умов договору купівлі-продажу товару на відстані;

Оплати товарів, обробки та отримання платежів, виставлення рахунків, видачі супровідних документів;

Доставки товарів, що замовив Користувач;

Встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту Інтернет-магазину, обробки запитів, замовлень, заявок від Користувача;

Для підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

Маркетингових цілей.

Аналіз зручності користування Веб-сайтом Інтернет-магазину.

2. Склад персональних даних, які підлягають обробці

2.1 Магазин Mama Club обробляє ті або інші персональні дані, залежно від мети та цілей обробки, які, загалом, будуть такими:

Ім’я та прізвище.

Адреса електронної пошти..

Адреса доставки.

Номер телефону.

Адреса електронної пошти.

Дата народження (надається за бажанням Користувача).

Інформація про ваші придбання, замовлення, повернення.

Комерційна інформація (у випадку, якщо ви підписались на нашу розсилку).

3. Права користувачів.

3.1 Користувачі користуються усіма правами, передбаченими Законом України «Про захист персональних даних», в тому числі:

3.1.1 знати мету обробки персональних даних, джерела їх збирання та місцезнаходження персональних даних.

3.1.2 на доступ до своїх персональних даних.

3.1.3 відмовитись від обробки своїх персональних даних або заборонити обробляти свої персональні дані;

3.1.4 просити змінити свої персональні дані;

3.1.5 відкликати згоду на обробку своїх персональних даних;

3.1.6 відмовитись від отримання матеріалів рекламного характеру.

3.2 Для реалізації своїх прав Ви можете направити електронного листа на адресу електронної пошти: www.mamaclub.kiev.ua. Ми розглянемо Ваше звернення протягом 10 днів з моменту отримання листа.

4. Передача персональних даних.

4.1 Персональні дані, розміщені на сайті, не надаються третім особам, за винятком таких випадків:

4.1.1 Після отримання згоди Користувача, до якого належить ця інформація.

4.1.2 За обґрунтованим запитом державних органів, які мають право отримувати такі дані.

4.1.3 Для захисту та охорони прав Продавця.

4.1.4 Для забезпечення безпеки користувачів сайту.

4.2 Продавець може надавати Ваші знеособлені персональні дані (такі, що не дають змоги Вас ідентифікувати) третім особам.

4.3 У всіх інших випадках перед тим, як передати інформацію про вас третім особам, Продавець зобов'язується отримати Вашу згоду.

4.4 Персональні дані можуть передаватися компаніям, що працюють від нашої особи. Ми співпрацюємо з іншими компаніями, які виконують від нашої особи функції бізнес-підтримки, у зв'язку з чим ваша особиста інформація може бути частково розкрита. Ми вимагаємо, щоб такі компанії використовували інформацію тільки з метою надання послуг за договором; їм забороняється передавати цю інформацію іншим сторонам в ситуаціях, відмінних від випадків, коли це обумовлено необхідністю надання обумовлених послуг. Приклади функцій бізнес-підтримки: виконання замовлень, реалізація заявок, видача призів і бонусів, проведення опитувань серед клієнтів і управління інформаційними системами. Ми також розкриваємо узагальнену неперсоніфіковану інформацію при виборі постачальників послуг.

4.5 Персональні дані можуть використовуватися на сторінках, які позиціонуються як загальні, і партнерських сторінках. Продавець може ділитися інформацією з компаніями-партнерами, разом з якими реалізує спеціальні пропозиції та заходи з просування товарів на сторінках нашого сайту, позиціонуються як загальні. При запиті особистих даних на таких сторінках ви отримаєте попередження про передачу інформації. Партнер використовує будь-яку надану Вами інформацію відповідно до власного повідомлення про конфіденційність, з яким ви можете ознайомитися перед наданням інформації про себе.

5. Антиспам-політика.

5.1 Для нас спам неприйнятний, ми не відправляємо листи кому-небудь без дозволу, ми не продаємо і не здаємо в оренду адреси електронної пошти неуповноваженим третім особам. Це не означає, що ми можемо попередити появу спаму в Інтернеті. Якщо ви вважаєте, що отримали від нас небажану пошту, будь ласка, зв'яжіться з нами.

6. Період зберігання персональних даних

Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.

Ми зберігаємо ваші дані до моменту видалення Облікового запису Користувача на Веб-сайті Інтернет-магазину. Обліковий запис Користувача може видалятися за вашим запитом, а також у разі відкликання вашої згоди на обробку персональних даних, заперечення проти обробки персональних даних або вимоги про їх видалення.

У наших системах зберігатиметься тільки архівна інформація, яка пов’язана зі збереженням даних про, наприклад, ваші транзакції, будь-які претензії, які ви можете мати, зокрема протягом встановленого нормативно-правовими актами гарантійного строку або у зв’язку із законодавством, яким регламентується наша діяльність.

7. Комерційна інформація - розсилка

Ви можете підписатися на нашу розсилку, зазначивши свою адресу електронної пошти або номер телефону й погодившись на обробку персональних даних із метою отримання комерційної та маркетингової інформації електронною поштою або в текстових повідомленнях. Ми використовуємо розсилку новин і текстових повідомлень для інформування про останні пропозиції (наприклад, про нові продукти, спеціальні пропозиції або розпродажі). Ви можете в будь-який час відмовитися від підписки на розсилку новин і текстових повідомлень, клацнувши посилання, що міститься в розсилці, або надіславши електронного листа за адресою: mamaclub.kiev.ua@gmail.com

8. Повідомлення про наявність товару

За вашим запитом, надісланим електронними засобами комунікації, Магазин Mama Club повідомить вас про наявність потрібних товарів. Таке повідомлення можна надіслати тільки за умови, що ви погодилися отримувати комерційну інформацію (розсилку) про продукти інтернет-магазину на вказану адресу електронної пошти .

9. Файли cookies

9.1 Для роботи Веб-сайту Інтернет-магазину використовуються файли cookies. Файли cookies - це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовується Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій. Інформація, яка записана в файлах cookies, використовується, наприклад, з рекламною та статистичною метою та для адаптації нашого Веб-сайту до ваших індивідуальних потреб. Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері. Якщо налаштування залишаться незмінними, файли cookies зберігатимуться на пристрої. Зміна налаштувань cookies може обмежити функціональність веб-сайту.

10. Плагін Facebook

10.1 Наш сайт містить плагін для Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, США). Плагін Facebook на нашому сайті позначений логотипом Facebook. Facebook зможе дізнатися, що ви відвідали наш сайт зі своєї IP-адреси. Якщо ви відвідуєте наш сайт, не виходячи зі свого профілю у Facebook, Facebook запише інформацію про відвідування. Навіть якщо ви не виконали вхід, Facebook може отримати інформацію про IP-адресу.

Зверніть увагу, що Facebook не інформує нас про зібрані дані та про те, як ці дані використовуються. Ми не знаємо обсяг зібраної Facebook інформації та мету такого збору. Для отримання додаткової інформації про конфіденційність у Facebook радимо зв’язатися безпосередньо з Facebook або ознайомитися з Політикою конфіденційності Facebook за посиланням https://www.facebook.com/about/privacy/.

Якщо ви не бажаєте, щоб у Facebook отримували інформацію про ваші відвідування наших сайтів, радимо спочатку вийти зі свого облікового запису Facebook.

11. Декларація Google Analytics про захист даних

11.1 На наших сайтах використовуються механізми аналізу веб-служб Google Inc. (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США): Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджер тегів Google. У Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджері тегів Google використовуються файли cookies для аналізу способів роботи з веб-сайтами. Інформація, зібрана файлами cookies, передається на сервери Google у США та зберігається в архіві.

Якщо функцію анонімності IP-адреси активовано під час відвідування нашого веб-сайту, ваша IP-адреса користувача скорочується Google. Це стосується країн - членів Європейського Союзу та інших держав, перелічених в Угоді про Європейський економічний простір. Лише в окремих випадках повна IP-адреса надсилається на сервер Google у США, де вона скорочується. Таким чином, функція анонімізації IP-адреси працюватиме на нашому веб-сайті. На прохання оператора веб-сайту Google використовує зібрану інформацію для аналізу роботи з веб-сайтом і підготовки звітів про відвідування веб-сайту й інших сервісів, пов’язаних із роботою в Інтернеті. IP-адреса, яку з браузера Користувача передано в Google Analytics, не зберігається разом з іншими даними Google.

Користувач може заблокувати збереження файлів cookies у веб-браузері. Однак це призведе до неможливості повного використання всіх функцій Веб-сайту. Крім того, Користувач може заблокувати збереження даних про використання Веб-сайту (зокрема й IP-адреси), зібраних файлами cookies, та їх передачу та спільне використання в Google, завантаживши та встановивши плагін, доступний на сайті https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl = en.

12. Прикінцеві положення.

12.1 Відвідуючи сторінки сайту та/або заповнюючи форму реєстрації на сайті, Користувач автоматично приймає умови цієї Політики.

12.2 Діяльність Продавця здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Будь-які претензії, спори, офіційні звернення розглядатимуться виключно в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

12.3 Продавець не несе відповідальності за будь-який прямий або непрямий збиток, понесений Користувачем або третіми особами, а також за недоотриманий прибуток в результаті діяльності сайту.

12.4 Умови цієї Політики можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку. Зміни в цій Політиці конфіденційності набирають чинності з моменту їх публікації на сайті. Ваше подальше використання Сайту після оприлюднення будь-яких змін у цій Політиці конфіденційності свідчить про вашу згоду з цими змінами.

12.5 Текст чинної Політики розміщено за адресою: Mamaclub.kiev/privacy.

Фізична особа-підприємець

ФОП Марченко Микита Вадимович

02192, м. Київ, вул. Андрія Малишко 15, буд. 15

РНОКПП 3374816095

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР (ОФЕРТА)

на замовлення, купівлю-продаж і доставку товарів


Цей договір є офіційною та публічною пропозицією Продавця укласти договір купівлі-продажу Товару, представленого на сайті www.mamaclub.kiev.ua. Даний договір є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України, його умови є однаковими для всіх покупців незалежно від їх статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа-підприємець) без надання переваги одному покупцю перед іншим. Шляхом укладення цього Договору покупець в повному обсязі приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, повернення товару, відповідальності за недобросовісне замовлення та всі інші умови договору. Договір вважається укладеним з моменту натискання кнопки «Підтвердити Замовлення» на сторінці оформлення замовлення в Розділі «Кошик» і отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді.

1. Визначення термінів


1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті.

1.2. Товар або Послуга – об'єкт угоди сторін, який був обраний покупцем на сайті Інтернет-магазину та поміщений у кошик, або вже придбаний Покупцем у Продавця дистанційним способом.

1.2. Інтернет-магазин – сайт Продавця за адресою www.mamaclub.kiev.ua створений для укладення договорів роздрібної та оптової купівлі-продажу на підставі ознайомлення Покупця із запропонованим Продавцем описом Товару за допомогою мережі Інтернет.

1.3. Покупець – дієздатна фізична особа, яка досягла 18 років, отримує інформацію від Продавця, розміщує замовлення щодо купівлі товару, що представлений на сайті Інтернет-магазину для цілей, що не пов'язані зі здійсненням підприємницької діяльності, або юридична особа чи фізична особа-підприємець.

1.4. Продавець – Фізична особа-підприємець Марченко Микита Вадимович (реєстраційний номер облікової картки платника податків 3374816095), юридична особа, яка створена і діє відповідно до чинного законодавства України, місцезнаходження якої: Україна, м. Київ, вул. Андрія Малишко, буд.15, кв. 92.

2. Предмет Договору


2.1. Продавець зобов’язується передати у власність Покупцю Товар, а Покупець зобов’язується оплатити і прийняти Товар на умовах цього Договору.
2.2. Датою укладення Договору-оферти (акцептом оферти) та моментом повного й беззаперечного прийняттям Покупцем умов Договору вважається дата заповнення Покупцем форми замовлення, розташованої на сайті Інтернет-магазину, за умови отримання Покупцем від Продавця підтвердження замовлення в електронному вигляді. У разі необхідності, за бажанням Покупця, Договір може бути оформлений у письмовій формі.

3. Оформлення Замовлення


3.1. Покупець самостійно оформлює замовлення в Інтернет-магазину через форму «Кошика», або зробивши замовлення електронною поштою чи за номером телефону, вказаним в розділі контактів Інтернет-магазину.

3.2. Продавець має право відмовитися від передання замовлення Покупцеві у випадку, якщо відомості, вказані Покупцем під час оформлення замовлення, є неповними або викликають підозру щодо їх дійсності.

3.3. При оформленні замовлення на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну обов’язкову інформацію, необхідну Продавцю для виконання замовлення:

3.3.1. прізвище, ім'я Покупця;

3.3.2. адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);

3.3.3. контактний телефон.

3.3.4. Ідентифікаційний код для юридичної особи або фізичної-особи підприємця.

3.4. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються в кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.

3.5. Якщо будь-якої із Сторін договору необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у іншій Стороні. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товару в інтернет-магазині.

3.6. При оформленні замовлення через оператора Продавця (п. 3.1. Цієї Оферти) Покупець зобов'язується надати інформацію, зазначену в п. 3.3 – 3.4. цієї Оферти.

3.6. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних в реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про Покупця вносяться до бази даних Продавця.

3.7. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

3.8. Укладаючи Договір, тобто акцептуючи умови даної пропозиції (запропоновані умови придбання Товару), шляхом оформлення Замовлення, Покупець підтверджує наступне:

а) Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

б) він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних, дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням договору Покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Покупця з метою виконання замовлення Покупця. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" йому відомий і зрозумілий.


4. Ціна і Доставка Товару


4.1 Ціни на Товари та послуги визначаються Продавцем самостійно та вказані на сайті Інтернет-магазину. Всі ціни на Товари та послуги вказані на сайті у гривнях з урахуванням ПДВ.

4.2 Ціни на Товари та послуги можуть змінюватися Продавцем в односторонньому порядку залежно від кон'юнктури ринку. При цьому ціна окремої одиниці Товару, вартість якої оплачена Покупцем в повному обсязі, не може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.

4.3. Вартість Товару, яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару Покупцю. Вартість доставки Товару Покупець сплачує відповідно до діючих тарифів служб доставки (перевізників) безпосередньо обраній ним службі доставки (перевізнику).

4.4. Вартість Товару яка вказана на сайті Інтернет-магазину не включає в себе вартість доставки Товару на адресу Покупця.

4.5. Продавець може вказати орієнтовну вартість доставки Товару на адресу Покупця під час звернення Покупця із відповідним запитом до Продавця шляхом надіслання листа на електронну пошту або при оформленні замовлення через оператора інтернет-магазину.

4.6. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів на його рахунок.

4.7. Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину в розділі «Оплата і Доставка».

4.8. При отриманні товару Покупець повинен у присутності представника служби доставки (перевізника) перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).
4.9. Покупець або його представник під час приймання Товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку/ або в замовленні/ або в транспортній накладній на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнім виглядом і комплектності товару.

4.10. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження Товару переходить до Покупця або його Представника з моменту отримання Товару Покупцем в місті поставки Товару при самостійній доставки Товару від Продавця, чи під час передачі Продавцем товару службі доставки (перевізнику) обраної Покупцем.

5. Права та обов’язки Сторін


5.1. Продавець зобов’язаний:
5.1.1. Передати Покупцеві товар у відповідності до умов цього Договору та замовлення Покупця.
5.1.2. Не розголошувати будь-яку приватну інформацію про Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством та під час виконання Замовлення Покупця.

5.2. Продавець має право:
5.2.1 Змінювати умови цього Договору, а також ціни на Товари та послуги, в односторонньому порядку, розміщуючи їх на сайті Інтернет-магазину. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації.

5.3 Покупець зобов'язується:
5.3.1 До моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом Договору, умовами Договору і цінами, запропонованими Продавцем на сайті Інтернет-магазину.
5.3.2 На виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем останній повинен повідомити всі необхідні дані, що однозначно ідентифікують його як Покупця, і достатні для доставки Покупцеві замовленого Товару.


6. Повернення Товару


6.1. Покупець має право на повернення Продавцеві непродовольчого товару належної якості, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Покупець має право на повернення товару належної якості протягом 14 (чотирнадцяти) днів, не враховуючи дня купівлі. Повернення товару належної якості проводиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, упаковка, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий Покупцю за оплату Товару. Перелік товарів, що не підлягають поверненню на підставах, передбачених у цьому пункті, затверджується Кабінетом Міністрів України.

6.2. Повернення Покупцеві вартості товару належної якості здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту отримання такого Товару Продавцем за умови дотримання вимог, передбачених п. 6.1. Договору, чинним законодавством України.

6.3. Вартість товару підлягає поверненню шляхом банківського переказу на рахунок Покупця.

6.4. Повернення Товару належної якості за адресою Продавця, здійснюється за рахунок Покупця та Продавцем Покупцеві не відшкодовується.

6.5. У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків у Товарі, Покупець особисто, в порядку та у строки, що встановлені законодавством України, має право пред'явити Продавцеві вимоги, передбачені Законом України «Про захист прав споживачів». При пред’явленні вимог про безоплатне усунення недоліків, строк на їх усунення відраховується з дати отримання Товару Продавцем в своє розпорядження та фізичного доступу до такого Товару.

6.6. Розгляд вимог, передбачених Законом України «Про захист прав споживачів», провадиться Продавцем за умови надання Покупцем документів, передбачених чинним законодавством України. Продавець не відповідає за недоліки Товару, які виникли після його передання Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання Товару, дій третіх осіб або непереборної сили.

6.7. Покупець не має права відмовитися від товару належної якості, що має індивідуально-визначені властивості, якщо зазначений товар може бути використаний виключно Покупцем, який його придбав, (в т.ч. за за бажанням Покупця не стандартні розміри, характеристики, зовнішній вигляд, комплектація та інше). Підтвердженням того, що товар має індивідуально-визначені властивості, є відмінність розмірів товару та інших характеристик, що вказані в інтернет-магазині.

6.8. Повернення товару, у випадках, передбачених законом та цим Договором, здійснюється за адресою, вказаною на сайті в розділі «Контакти»


7. Відповідальність


7.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві або третім особам внаслідок неналежного монтажу, використання, зберігання Товару придбаного у Продавця.

7.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов’язань у випадку надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

7.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

7.4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.



8. Конфіденційність і захист персональних даних.


8.1. Надаючи свої персональні дані на сайті Інтернет-магазину при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець надає Продавцеві свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди.

8.2. Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації контрагентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України.

8.3. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Продавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності.

9. Інші умови



9.1. Цей договір укладено на території України і діє відповідно до чинного законодавства України.
9.2. Усі спори, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У випадку недосягнення врегулювання спірного питання шляхом переговорів, Покупець та/або Продавець мають право звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства України.
9.3. Продавець має право вносити зміни до цього Договору в односторонньому порядку, передбаченому п. 5.2.1. Договору. Крім того, зміни до Договору також можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

АДРЕСА ТА РЕКВІЗИТИ ПРОДАВЦЯ:

ФОП Марченко Микита Вадимович
02192, м. Київ, вул. Андрія Малишко 15, буд. 15
п/р UA573052990000026004045011989
АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Код банку: 305299
РНОКПП 3374816095

Click to order
Ваше Замовлення
Total: 
Ваше імя
Ваш Email
Ваш телефон
Payment method
Натискаючи на "Оформити Замовлення", ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності


Доставка і оплата

Доставка, резерв і самовивезення з магазину Mama Club


Ваші замовлення для нас дуже важливі!
Ми намагаємося якнайшвидше обробляти всі заявки.


Ми працюємо з 10:00 до 19:00, без вихідних

Приймаємо дзвінки – тел. +38 067-230-88-08 Яна

Як сплатити за товар

Платіжною карткою онлайн

Платіжною карткою під час отримання

Готівкою під час отримання

Коли отримаю

Термін доставки 1-3 днів

*при оформленні доставки в магазин на сайті або за телефоном.

Спосіб №1. Самовивіз-Резерв

Якщо ви оплатили замовлення онлайн, ви можете забрати його впродовж 5 днів.

Доставка в роздрібний магазин – безкоштовно.

Відкладену одиницю товару можна забрати протягом двох днів за фактом наявності з магазину:

ТЦ “Дитячий Світ” (м. Дарниця, вул. Малишко 3, 2-й поверх)

Спосіб №2. Доставка по Україні

Здійснюється лише за умови 100% передоплати чи післяплати.

Точна дата доставки обговорюється телефоном після обробки замовлення. Зазвичай відправлення проводиться протягом 1-3 днів після отримання замовлення.

Доставка здійснюється транспортною компанією «Новая почта» до відділення.

Вартість та термін доставки Ви можете дізнатися за допомогою калькулятора.

Після відправки товару, Вам на пошту прийде номер накладної, за допомогою якого, на сторінці стеження за посилкою, Ви зможете відстежити рух товару.

Якщо Ви обрали цей спосіб доставки, при оформленні замовлення Вам необхідно повідомити цю інформацію менеджеру, який зв'яжеться з Вами відразу після оформлення заявки.

Повернення та обмін

Якщо з будь-якої причини вам не підійшов товар, ви можете оформити повернення.

Відповідно до ст.9 закону України «Про захист прав споживача» повернення та обмін проводиться протягом 14 днів з дня покупки.

Товар повинен бути з усіма бірками, цінниками та ярликами, не бути у вжитку. Не підлягають обміну і поверненню білизна, корсетні вироби, предмети особистої гігієни (підгузники, пелюшки, що вбирають), дитячі товари (соски, пляшки, молоковідсмоктувачі).

Список товарів, що не підлягають поверненню

Ви можете приїхати в будь-який з наших магазинів та зробити повернення товару, у цьому випадку необхідно попередньо погодити день повернення.

**При поверненні або обміні товару, відправленого транспортними компаніями, вартість доставки сплачується покупцем.**

Гроші під час повернення перераховуються на банківську картку.

* Всі ціни вказані на сайті з урахуванням ПДВ.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися за номером 0 67 230 88 08